Tlive: Οι «προφητικές» αναρτήσεις για δωρεά οργάνων και οι διαδικτυακές επιθέσεις στον Ανδρέα Ηλιάδη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται λογαριασμός στο twitter ο οποίος προχωρά σε αναρτήσεις, θίγοντας μάρτυρες στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πρόκειται για έναν φαινομενικά ανώνυμο λογαριασμό με το ψευδώνυμο «placebo», που σημαίνει εικονικό φάρμακο. Όπως αποκαλύπτει το T-live και ο δημοσιογράφος ο Ιάσονας Τσόλης σε βάρος του διαχειριστή του έχει υποβληθεί μήνυση ενώ ερευνάται ήδη από την Εισαγγελία αλλά και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ήδη από την πρώτη ημέρα της δίκης, στις 9 Ιανουαρίου 2023, ο συγκεκριμένος λογαριασμός κάνει ανάρτηση στην οποία αναφέρεται σε δωρεά οργάνων και ζητά από τον δικηγόρο της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια να ρωτήσει για τη συνάντηση των γονιών της Τζωρτζίνας με τον Ανδρέα Ηλιάδη.

 

Η θεωρία της συνάντησης όπου συζητήθηκε η δωρεά οργάνων της Τζωρτζίνας αναπαράγεται μια εβδομάδα μετά και από τον λογαριασμό “Rula not Guilty”, ο οποίος μετά την αποκάλυψη του T-live για την ύπαρξή του, δεν είναι πλέον ενεργός.

Στις 9 Φεβρουαρίου, πολύ πριν τις επίμαχες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια η θεωρία περί δωρεάς οργάνων επανέρχεται, με τον λογαριασμό να αναφέρεται στο ρεπορτάζ του T-live.

Δεν έγινε καμία απολύτως συζήτηση με τον Ανδρέα Ηλιάδη, ούτε τέθηκε θέμα δωρεάς οργάνων ξεκαθαρίζει, η πλευρά του πατέρα της Τζωρτζίνας, Μάνου Δασκαλάκη.

Μετά την κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη, ο συγκεκριμένος λογαριασμός ξεκινά τις αναρτήσεις εναντίον του γιατρού… Ακόμη, δεν κρύβει τη δημόσια στήριξή του στην κατηγορούμενη, υιοθετώντας πλήρως την υπερασπιστική της γραμμή.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Read More

And More