Total Blackout: Πρεμιέρα με το… δεξί στην τηλεθέαση για τον Αναστάσιο Ράμμο

Το Total Blackout, το πιο OMG και ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης έκανε πρεμιέρα, χθες Σάββατο 5 Μαρτίου, και σκαρφάλωσε στο 14,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, στους πίνακες τηλεθέασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άντρες έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στο παιχνίδι, αφού σε επιμέρους κοινό έφτασε έως και 20,9%.

Ο Αναστάσιος Ράμμος υποδέχτηκε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κατερίνα Λένη, την Άννα και την Τέα Πρέλεβιτς, τον Θανάση Πασσά με την Ελένη Βουλγαράκη που έπαιξαν, φώναξαν, διασκέδασαν και γέλασαν με την ψυχή τους.

Το ζευγάρι που κέρδισε το ποσό των 3.000€ ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και τα έσοδα θα διατεθούν στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Την Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 22:40, ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, ο Περικλής Κονδυλάτος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον Δημήτρη Πανόπουλο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, καλούνται να παίξουν στις πιο αστείες δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι!

Υπενθυμίζουμε ότι στα επεισόδια που διαγωνίζονται celebrities, τα χρηματικά έπαθλα θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Total Blackout, με τον Αναστάσιο Ράμμο, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 22:40.

Read More

And More