Victor Vernicos – Eurovision 2023: Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, τα μηνύματα που δέχεται και η Μαρίνα Βερνίκου

Ο Victor Vernicos είναι ο  εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2023  με το τραγούδι, «What they say».

Ο 16χρονος ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τραγούδι από πολύ νωρίς, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γιάννη Μαλλιαρό για τη συμμέτοχή του στον μουσικό διαγωνισμό, για το πως έγραψε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας.

«Άρχισα από πολύ μικρός να τραγουδάω, είχα πολλές επιρροές από την οικογένεια μου. Και ο παππούς μου και ο πατέρας μου και η μητέρα μου ασχολούνται με το τραγούδι. Άρχισα να γράφω τραγούδια από τα 11 μου και από όλες αυτές τις επιρροές, ξεκίνησα να ψάχνομαι και μόνος μου και έτσι έγινε», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

«Το What they say» το έγραψα έξι μήνες μετά από μια εμπειρία που είχα, η οποία ήταν πολύ αγχωτική. Ήταν η πρώτη φορά που είχα νιώσει κάτι τόσο έντονο, είχε να κάνει με τη μουσική και την καριέρα μου. Χάρηκα πάρα πολύ που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα, τρελάθηκα, μίλησα σε όλα τα άτομα που ξέρω, ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για εμένα. Είναι πάρα πολύ τιμητικό και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλα παιδιά να κυνηγήσουν αυτό που θέλουν και αγαπάνε», πρόσθεσε ο Victor Vernicos.

Σχετικά με το αν δέχεται αρνητικά μηνύματα στα social media, ο νεαρός τραγουδιστής είπε: «Μου στέλνουν αρκετά μηνύματα στα social media, μου στέλνουν τις γνώμες τους για αυτά που γίνονται, μου δίνουν συμβουλές, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίρνω τόσο θετικά μηνύματα. Υπάρχουν και αρνητικά, αλλά είναι ελάχιστα». 

Κλείνοντας, ο Victor Vernicos αναφέρθηκε και την σχέση με τη θεία του, Μαρίνα Βερνίκου λέγοντας: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη θεία μου για την Eurovision. Ευχαρίστως, θα συνεργαζόμουν μαζί της». 

Read More

And More