Victor Vernicos για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Όποιο και να είναι το όνομά του, ο Θεός να τον ευλογεί»

Για την περσινή του συμμετοχή στη Eurovision μίλησε ο Victor Vernicos στην εκπομπή «Γεια σου» με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΡΤ, ότι η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας το 2024 στον μουσικό διαγωνισμό. 

Ο νεαρός Victor Vernicos απάντησε για τα σχόλια που ακούστηκαν γύρω από την δυναμική της οικογένειάς του.

«Αυτό που με πείραξε ήταν ότι το όνομα, το Βερνίκος που έχω, έπαιξε ρόλο. Καταλαβαίνω ότι η οικογένειά μου είναι μεγάλη. Εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν», ανέφερε ο Victor Vernicos.

Όσο για τη Μαρίνα Βερνίκου: «Τη Μαρίνα Βερνίκου που με ρωτούσαν πριν σε συνεντεύξεις, εγώ τη γνώρισα μετά τη Eurovision. Με πείραξε πολύ ότι είπαν πως πήγα στη Eurovision για το όνομα», απάντησε για την γνωστή φωτογράφο και τη συγγένειά τους.

Για τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι έπαιξε ρόλο το όνομά του για να φτάσει στη Eurovision: «Εγώ μέσα από την καρδιά μου θέλω να δώσω έμπνευση και δεν θέλω να υπάρχει δικαιολογία στο γιατί πήγε και γιατί έφτασε τόσο ψηλά αυτό το παιδί. Εγώ δίνω αγάπη σε όλους λένε».

Ενώ φάνηκε να μην γνωρίζει το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Όποιο κι αν είναι το όνομά του, δεν το θυμάμαι, αλλά ο Θεός να σε ευλογεί», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Victor Vernicos.

 

Read More

And More