Waterboom: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα τραύματα σε χέρια και πόδια 15χρονης που ποδοπατήθηκε

Χάος και σκηνές πανικού επικράτησαν στο Waterboom Festival, όταν άγνωστοι πέταξαν δακρυγόνα, με αποτέλεσμα οι έφηβοι και οι γονείς τους να τρομάξουν στο ΟΑΚΑ.

Το Waterboom Festival ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης 22/6, με το γήπεδο να είναι κατάμεστο από κόσμο προκειμένου να απολαύσει την Ελένη Φουρέιρα και αρκετούς ακόμη διάσημους καλλιτέχνες.

Το T-live και ο Ιάσονας Τσόλης έφεραν στο φως φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον τραυματισμό μίας έφηβης κοπέλας που ποδοπατήθηκε. Όπως θα δεις στο βίντεο, το κορίτσι με τραύματα σε χέρια και πόδια, μεταφέρθηκε χθες αργά το βράδυ στο νοσοκομείο.

Στο άκουσμα των όσων συνέβησαν, πολλοί γονείς έσπευσαν στο ΟΑΚΑ, για να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ στο σημείο μετέβησαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Μάλιστα σημειώθηκε λιποθυμικό επεισόδιο 17χρονου. Ο νεαρός παρελήφθη από τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη και μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς.

Γυναίκα που παρευρέθηκε στο Waterboom Festival μαζί με την ανιψιά της, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις σκηνές πανικού που δημιουργήθηκαν. Ακόμα, στο T-live μίλησε εθελοντής διασώστης.

Read More

And More