X-Factor: Η Μαρίζα Ρίζου δεν μάσησε τα λόγια της – «Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα»

X-Factor: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να περάσουν με επιτυχία στην τελική φάση του show.

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε το Live του Ημιτελικού με την Εβελίνα Κατσιάκου να προβληματίζει τους κριτές, μετά την απόφασή της να ερμηνεύσει Παντελή Παντελίδη.

Μπερδεμένος από την ερμηνεία της δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης. «Μετά από Μητροπανο, Νταλάρα, Αλεξίου, Αρβανιτάκη και τέτοια, έρχεσαι και μου πετάς ένα καψουροτράγουδο, που έπρεπε να πιω και ένα μπουκάλι για να το ακούσω…», είπε.

«Ένα δρόμο που δεν είχε ποτέ λάθος», χαρακτήρισε την πορεία της Εβελίνας ο Στέλιος Ρόκκος, ωστόσο δεν πέρασε πολύ καλά με την ερμηνεία της.

Ο Χρήστος Μάστορας ένιωσε πως η Εβελίνα Κατσιάκου δεν απογείωσε το τραγούδι, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα: Έχει φωνάρα!

«Μετά από όλη αυτή την πορεία που διαγράψαμε με την Μαρίζα Ρίζου ήταν λίγο… AWKWARD!», είπε με έμφαση ο Μιχάλης Κουινέλης.

Αποφασισμένος να την… «πει» στην Μαρίζα ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, δίνοντας τον λόγο στην coach.

Η Μαρίζα Ρίζου δήλωσε πως δεν κατάλαβε τι παίχτηκε στο κεφάλι της Εβελίνας, σχολιάζοντας πως «δηλαδή τι ήθελες; Να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση να σε ακούσουν να λες αυτό το κομμάτι;

Που επιθυμείς να τραγουδάς; Σε μουσική σκηνή ή να ανοίγεις κάποιο όνομα στα μπουζούκια; Δεν είναι ότι δεν το είπες ωραία… Είναι μπερδευτικό αυτό», είπε στο Live του X-Factor.

Read More

And More