X-Factor: Βούρκωσε ο Στέλιος Ρόκκος – «Με συγκίνησες πολύ»

H 15χρονη Σοφία Σαλβαρίδου ανέβηκε στην σκηνή του X-Factor προκαλώντας συγκίνηση στον Στέλιο Ρόκκο.


Η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη μοιράστηκε μαζί μας στην κάμερα του X Factor το μπούλινγκ που έχει δεχθεί: «Επειδή ήμουν παχουλή, μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη. Επειδή έχω προβλήματα με την όρασή μου, όταν τραγουδούσα σε χορωδίες έβγαζα τα γυαλιά μου για να μη βλέπω τα παιδιά που με κορόιδευαν», είπε.

Με την εμφάνισή της στο μουσικό talent show του Mega θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, που είναι να γίνει το μεγαλύτερο αστέρι της Ελλάδας και να παρουσιάσει το ταλέντο της σε όλη τη χώρα.

Όταν ολοκλήρωσε την audition της με το «Alive» της Sia, ο Στέλιος Ρόκκος της είπε: «Με συγκίνησες πάρα πολύ, βούρκωσα, απορώ πώς γίνεται να τραγουδάς έτσι 15 χρονών».

«Λίγο να ασχοληθείς με τη φωνή σου, θα είσαι αρτιότατη», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου δίνοντας το πρώτο «ναι».

Ο Χρήστος Μάστορας είχε διαφορετική γνώμη. Έδωσε ένα «μπράβο» στη Σοφία Σαλβαρίδου για το θάρρος της, αλλά αναρωτήθηκε: «Γιατί να μπεις από τόσο νωρίς σε μια διαδικασία που είναι σκληρή και ψυχοφθόρα; Σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία και με ένα ακατέργαστο υλικό, δεν είναι ακόμα η στιγμή για σένα», είπε εξηγώντας γιατί δεν την περνάει στην επόμενη φάση.

Τη σκυτάλη πήρε ο Στέλιος Ρόκκος, εξηγώντας τη στάση του Χρήστου Μάστορα: «Ανησυχούν πολύ για σένα, μη σε παρασύρει όλο αυτό και πολύ σημαντικά πράγματα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα». Επειδή όμως είδε ένα παιδί που δεν πετάει στα σύννεφα, της έδωσε το «ναι».

Το τρίτο «ναι» ήρθε από τον Μιχάλη Κουινέλη με την Σοφία Σαλβαρίδου να ευχαριστεί τους κριτές του X-Factor.

Δες επίσης: Στέλιος Ρόκκος – Ελένη Γκόφα: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την πρώτη τους συνάντηση, ο γάμος και το X-Factor

Read More

And More