YFSF: Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα “έκοψε” και τον Ίαν Στρατή – Τι συνέβη

Oι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την προσωπική ζωή του Κώστα Δόξα που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή έφεραν και κάποιες αλλαγές στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, “Your Face Sounds Familiar -All star” στο οποίο συμμετείχε ο τραγουδιστής. Μετά τις δημόσιες καταγγελίες της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση για ενδοοικογενειακή βία, ο Κώστας Δόξας αποφάσισε να αποχωρήσει από το show προκειμένου να αφοσιωθεί σε αυτή τη δικαστική διαμάχη αλλά και για να μη δημιουργήσει τυχόν προβλήματα στην παραγωγή. (διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του)

Αρχικά είχε αποφασιστεί να προβληθεί κανονικά το σημερινό επεισόδιο μιας και η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη. Στην πορεία όμως η παραγωγή του ΑΝΤ1, αποφάσισε να μοντάρει το επεισόδιο και να κόψει τις σκηνές του Κώστα Δόξα. Αυτή ωστόσο η απόφαση, εξαφάνισε ακόμη έναν διαγωνιζόμενο. Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή.

Ενώ όλοι περίμεναν να δουν τον Ίαν να μεταμορφώνεται σε Νατάσα Θεοδωρίδου αυτό δεν έγινε ποτέ. Η εξήγηση για τον λόγο που η εμφάνιση αυτή “κόπηκε” από το σημερινό επεισόδιο ήρθε από τον ίδιο τον Ίαν Στρατή ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε, “Mετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF στο σημερινό επεισόδιο δε θα εμφανιστώ ούτε εγώ αφού είχαμε πραγματοποιήσει κοινό act ως ντουέτο Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή”.

Read More

And More