Αδελφός Νίκου Μπάρτζη για Survivor All Star: «Νιώσαμε υπερήφανοι που έφτασε τόσο κοντά στο έπαθλο»

Ο Νίκος Μπάρτζης μετά από έξι μήνες παραμονής στο Survivor All Star κατάφερε να φτάσει στον τελικό του παιχνιδιού μαζί με τον Σάκη Κατσούλης.

Το βράδυ της Τρίτης 12/7 το ριάλιτι επιβίωσης έριξε αυλαία με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει τον τίτλο του νικητή, αφήνοντας τον Νίκο Μπάρτζη στην δεύτερη, με πολύ μικρός ποσοστό διαφοράς στην ψηφοφορία.

Το πρωί της Τετάρτης 12/7 ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη, Κωνσταντίνος Μπάρτζης μίλησε για την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και μεταξύ άλλων, σχολίασε τα όσα συνέβησαν στον τελικό ου Survivor All Star.

«Είμαστε μια χαρά, είμαστε ικανοποιημένοι για την πορεία του Νίκου. Συγχαρητήρια και στον Σάκη που κέρδισε το έπαθλο. Να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στήριξε τον Νίκο όλο αυτό τον καιρό γιατί βγήκε και πολλές φορές υποψήφιος και ο κόσμος τον στήριξε και τον έφερε ως εδώ», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπάρτζης. 

«Νιώσαμε υπερήφανοι που ο Νίκος έφτασε τόσο κοντά στο έπαθλο και μάλιστα με το μικρή διαφορά στο ποσοστό των ψήφων. Ο Νίκος είναι μια χαρά και η ζωή συνεχίζεται», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη. 

Read More

And More