Άδωνις Γεωργιάδης: Απαντά για το viral βίντεο στο Tik Tok και το παρασκήνιο πίσω από το τρολάρισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας απάντησε και για το viral βίντεο στο Tik Tok με τον φίλο του Δημήτρη Μπίτζιο και το… τρολάρισμα που ακολούθησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο, λέγοντας: «Έχει έρθει στον γραφείο μου πριν από έναν μήνα ο φίλος μου ο Δημήτρης Μπίτζιος από την Κόρινθο. Μου λέει σε πειράζει να ανεβάσω ένα TikTok; Εγω το TikTok δεν το ξέρω καλά και δε μπορώ να το μάθω κιόλας, γιατί θα κάνω πολλά λάθη. Μου κάνει ένα βιντεάκι με εκατομμύρια views. Σκέφτηκε ο Μητσοτάκης και μου είπε “σε πειράζει να το κάνουμε και μαζί;” Και το έκανε και πραγματικά έχει γίνει χαμός.

Κοίταξε τον άτιμο που σκέφτηκε ότι αυτό που έκανε ο Άδωνις είναι καλός κράχτης για να δουν πώς γίνεται το υπουργικό συμβούλιο. Είναι σοβαρό πράγμα και σου λέει για να το δουν, πρέπει να βάλω μπροστά ένα δόλωμα».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα 

Δες παρακάτω τα βίντεο:

@user3326615659723

 

♬ πρωτότυπος ήχος – δημητρης μπιτζιος

@kyriakosmitsotakis_

Explainer: Υπουργικό Συμβούλιο

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Read More

And More