Άφωνος ο Δημήτρης Σκουλός για τη Βίκυ Καγιά: «Με έχει κάνει unfollow στα social media;»

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως έκανε unfollow τον Δημήτρη Σκουλό από το Instagram, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Γεια σου», το μεσημέρι του Σαββάτου 21.1.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star μίλησε στις κάμερες για τους πρώην συνεργάτες της στο GNTM: 

«Δεν έχω δει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό στο My Style Rocks. Μπράβο, πολύ καλά έκαναν! Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Με την Σοφία δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσαμε και ποτέ. Το Instagram είναι ένα μέσο που τα νέα παιδιά το διαχειρίζονται με έναν άλλον τρόπο από αυτόν που το διαχειριζόμαστε εμείς οι μεγάλοι. Μη ψάχνετε παραπέρα» τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Ο Ισίδωρος Φικάρης συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό στα γυρίσματα του My Style Rocks και τον ενημέρωσε για το unfollow της Βίκυς Καγιά. Ο καταξιωμένος φωτογράφος δεν γνώριζε τίποτα…

«Τι να σχολιάσω που μας είπε Μπράβο η Βίκυ Καγιά; Ευχαριστούμε πολύ. Με έκανε unfollow η Βίκυ Καγιά; Δεν το ξέρω. Το ξέρω ότι με είχε στο Instagram, αλλά με έκανε unfollow εννοείς; Άρα με έκανε unfollow, δικαίωμά της να κάνει ό,τι θέλει στον λογαριασμό της. Για αυτό λέγεται προσωπικός ο λογαριασμός. Είναι δικό του, πρόβλημά της. Δεν με αφορά καν» τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.

Read More

And More