Αφροδίτη Γραμμέλη για Βάσω Λασκαράκη: «Μα τι είναι αυτό τώρα; Μία νερόβραστη κουβέντα»

Με αφορμή την προβολή αποσπάσματος από τη συνέντευξη που έκανε η Βάσω Λασκαράκη στην Κατερίνα Καραβάτου για το The Break, η Αφροδίτη Γραμμέλη τοποθετήθηκε κατά της ηθοποιού – οικοδέσποινας της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η δημοσιογράφος στο Mega Καλημέρα, δεν της άρεσε που η Βάσω Λασκαράκη έκανε μία… νερόβραστη κουβέντα με την Κατερίνα Καραβάτου.

Αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά. Διότι δεν μπορείς σε μια συνέντευξη να πηγαίνεις, να έχεις απέναντί σου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει την πορεία της Κατερίνας και να τοποθετείσαι στην ερώτηση και να δίνεις και την απάντηση. “Είσαι καλό παιδί, πες μας γι’ αυτό”.

Μα, τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή την οικειότητα στη συνέντευξη, να προδικάζεις, να δοξάζεις τον καλεσμένο σου και να κάνεις μια νερόβραστη κουβέντα, “τι καλή που είσαι, εσύ είσαι πιο καλή” κλπ. Εγώ αυτά δεν τα μπορώ, με συγχωρείτε».

«Αυτό τώρα που είδα εγώ, δεν με αφορά. Καλή κοπέλα είναι η Κατερίνα, αλλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αυτό το πράγμα» κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More