Αφροδίτη Γραμμέλη: Κι όμως, επιστρέφει στους δέκτες μας με δική της εκπομπή!

Αφροδίτη Γραμμέλη… Ένα όνομα, ή μάλλον μία δημοσιογραφική υπογραφή, μία μεγάλη ιστορία. Η Αφροδίτη είναι μία συνάδελφος που έχει καταφέρει με την ιδιαίτερη πένα της και το βιτριολικό της σχόλιο, να γράψει την δική της ιστορία στο χώρο της δημοσιογραφίας, των media και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Η Αφροδίτη ,λοιπόν, που συχνά-πυκνά δεν μένει μόνο στα… γραπτά, αλλά περνάει και μπροστά από τις κάμερες, ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback. Και μάλιστα; Ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback, με δική της εκπομπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, οι Αντεννικοί έχουν συζητήσει μαζί της και έχουν συμφωνήσει να αναλάβει την παρουσίαση όλων των επετειακών εκπομπών που ετοιμάζουν οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου.

Αυτή την περίοδο ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ένα κύκλο αφιερωματικών εκπομπών, προκειμένου να θυμηθούμε οι παλιότεροι προγράμματα που έχουμε αγαπήσει και οι νεότεροι να μάθουν για παράδειγμα, τι… εστί “Γιάγκος Δράκος”, “Τζάιαντ” και όλα αυτά τα υπέροχα εκείνης της τηλεοπτικής εποχής. Της εποχής της τηλεοπτικής αθωότητας, της εποχής που η τηλεοπτική χρυσόσκονη ήταν άφθονη και πλημμύριζε μαγεία τα βράδια μας…

Read More

And More