Αφροδίτη Γραμμέλη: «Θεωρώ κανιβαλισμό να μιλάμε για κοψίματα εκπομπών, αυτά θέλουν προσεκτικό χειρισμό»

Την Αφροδίτη Γραμμέλη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο, με τη δημοσιογράφο ωστόσο να αρνείται να κάνει κάποιο σχόλιο για την απόφαση του Mega να κόψει 20 λεπτά από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στην οποία συμμετέχει και η ίδια.

«Η αλλαγή ώρας της εκπομπής ήταν μια απόφαση του σταθμού, την οποία δεν πρόκειται να σχολιάσω. Δε σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις του σταθμού που εργάζομαι  και τις εκπομπές που συμμετέχω» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που η Ελεονώρα Μελέτη δεν έκανε καμία αναφορά στην εκπομπή της γι’ αυτή την αλλαγή, είπε: «Για την Ελεονώρα Μελέτη, μιλάει η Ελεονώρα Μελέτη. Είναι βασική μου αρχή να μη σχολιάζω τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που συνεργάζομαι στην παρούσα φάση».

«Θεωρώ κανιβαλισμό να μιλάμε για κοψίματα, για ανθρώπους που θα χάσουν τις δουλειές τους, να μιλάμε γενικώς για ανθρώπους που θα έρθουν και θα πάρουν τις θέσεις άλλων. Αυτά θέλουν έναν χειρισμό πολύ προσεκτικό» είπε σε άλλο σημείο η Αφροδίτη Γραμμέλη για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που φέτος έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς.

Σε άλλες δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί, πριν την εκπομπή, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Δε πρόκειται να σχολιάσω το παραμικρό για την εκπομπή και τον σταθμό. Όλα θα πάνε καλά. Δε θα κάνω κανένα σχόλιο, σταμάτησα γιατί έχει πάρα πολύ κρύο και στεναχωριέμαι που είστε έξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πω το παραμικρό, σταμάτησα από σεβασμό στη δουλειά μας. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και αυτό είναι η ουσία της δουλειάς μας, να είμαστε καλά και καλοί. Είμαι ευχαριστημένη που έχω την υγεία μου, που είναι καλά το παιδί μου και επειδή δουλεύω από τα 16 μου και έχω φτάσει τα 50, νομίζω θα συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά».

Read More

And More