Αφροδίτη Γραμμέλη: Το “καρφί” για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

Για την πορεία της, ως δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, μίλησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην κάμερα του Alpha και το Καλύτερα δε γίνεται. Στο επίκεντρο της συζήτησης, το φινάλε της εκπομπής Pop Up στην οποία και συμμετείχε τη φετινή σεζόν, δίπλα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

“Η Ηλιάνα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα ξεχωριστό κορίτσι και βέβαια, για να το πάμε στο πιο τηλεοπτικό, η Ηλιάνα έχει εξέλιξη. Το Pop Up ήταν μια εκπομπή η οποία πέρασε δύσκολα, σε κάποιες φάσεις προσπαθούσαμε να βρούμε το στίγμα μας, την ταυτότητά μας. Νομίζω το βρήκαμε κάποια στιγμή γιατί όλα χρειάζονται κάποιον πειραματισμό και μια δοκιμή”, ανέφερε για την εμπειρία της στην  καθημερινή ζώνη του Alpha.

Όσο για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη, η Αφροδίτη Γραμμέλη πέταξε το “καρφί” της για την τηλεοπτική επανένωση με τη Φαίη Σκορδά.

“Κάποτε ήταν μαζί στην τηλεόραση, η Φαίη και ο Γιώργος γιατί ήταν ζευγάρι, τώρα δεν κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν. Η ομάδα ξανασυστήθηκε στη μέση της σεζόν και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Ενδεχομένως του χρόνου, απ΄όσο γνωρίζω, θα είναι ο Γιώργος και η Φαίη… να το ξαναβρούνε”. 

Read More

And More