Αφροδίτη Γραμμέλη: «Υποτιμητικά όσα είπε η Βίκυ Καγιά για την μέση Ελληνίδα»

Έντονα σχολιάστηκαν στο πλατό του «Πρωινό Μας» κάποιες από τις auditions που είδαμε στο GNTM, το βράδυ της Τρίτης 27/9.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μάλιστα, θέλησε να πάρει θέση για την audition μια 53χρονης διαγωνιζόμενης, η οποία έκανε την «υπέρβαση και την επανάσταση της και δικαιώθηκε, αναφερόμενη στο διαζύγιό της.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να σταθεί στα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά, η οποία υποστήριξε πως η μέση Ελληνίδα, συμβιβάζεται και ζει μια μετριοπάθεια.

«Εάν κάνω μια σύνθεση με αυτά που είπε η κυρία Καγιά, είμαι μια μετριοπαθής επαναστάτρια. Έχω πάρει διαζύγιο. Την περιέγραψε με μία απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, ούτε τέτοιες εξάρσεις. Είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγια μας, για εμένα ήταν και μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εγώ επένδυσα κάπου και δεν μου βγήκε, το χρεώθηκα και έφτιαξα τη ζωή μου από εκεί και πέρα. Θεωρώ υποτιμητική η περιγραφή της καθημερινότητας και της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα, δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια», δήλωσε εκνευρισμένη η Αφροδίτη Γραμέλλη.

Read More

And More