Αφροδίτη Μάνου για Πάνο Βλάχο: «Ομολογώ ότι γέλασα πολύ με τον στίχο του»

Τον στίχο, «σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος και προκάλεσε αντιδράσεις, σχολίασε η στιχουργός Αφροδίτη Μάνου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου».

Χαρακτηριστικά, η Αφροδίτη Μάνου ανέφερε ότι γέλασε ακούγοντας τον στίχο του Πάνου Βλάχου και θεωρεί υπερβολή το να κινηθεί νομικά εναντίον του ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Νομίζω θα του περάσει και του κύριου Πορτοσάλτε και θα τελειώσει το θέμα εκεί. Όπως και ο Υπουργός δήλωσε ότι δε πρόκειται να κάνει μήνυση, νομίζω το ίδιο θα κάνει και ο κύριος Πορτοσάλτε. Το βρίσκω τεράστια υπερβολή. Είναι σημείο των καιρών. Δε ξέρω αν είναι θέμα βρασμού ή ωρίμου σκέψεως, αλλά πιστεύω θα επικρατήσει η λογική.

Εγώ το στιχάκι αυτό δε το βρήκα καθόλου υπερβολικό και γέλασα κιόλας. Είναι αυτό που λέμε ότι τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αυτό που λέμε πολλοί άνθρωποι για πολλούς άλλους κάθε μέρα. Γέλασα πολύ με την ομοιοκαταληξία βάλτε- Πορτοσάλτε. Ομολογώ ότι γέλασα πολύ με αυτό και καθόλου δεν παρακινήθηκα σε δολοφονική δράση. Καθόλου. Ένα αστείο θεώρησα πως είναι» είπε η Αφροδίτη Μάνου.

Read More

And More