Αγάπη και μίσος πάνε μαζί! Δήμος Βερύκιος και Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώνουν τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις…

Τελικά αγάπη και μίσος πάνε μαζί! Ναι, ναι, λατρεμένη για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται ο συγκεκριμένος κανόνας, μιας και ένα σου λέω ένα, Δήμος Βερύκιος και Βίκυ Χατζηβασιλείου, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Δήμος Βερύκιος, ενώνουν τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις!

Τι κι αν ο Δήμος κατά καιρούς έχει κάνει… “ασήκωτη” την Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από το “Happy Day”; Τι κι αν κι εκείνη με την σειρά της τον έχει “καρφώσει” και τον έχει βάλει στη θέση του, μέσα από διάφορες συνεντεύξεις της και αναρτήσεις της στα social-media;

Τα δύο πρόσωπα του Alpha, είπαν να βάλουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους και την όποια κόντρα τους και να μοιραστούν το ίδιο τηλεοπτικό πλατό.

Αλήθεια, σου τ ΄ορκίζομαι λατρεμένη… Και μετά σου λέει δεν γίνονται θαύματα. Ναί, έμελλε να φτάσει η στιγμή για να παρακολουθήσουμε on-air κι αυτή την τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δήμος Βερύκιος ,λοιπόν, επιστρατεύει την θετική του διάθεση και κάνει… ποδαρικό στο πρώτο “Πάμε Πακέτο” της σεζόν! Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό.

Η αγαπημένη εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, επιστρέφει στις 24 του μήνα και πάλι στους δέκτες μας, ανοίγοντας τρία συναρπαστικά “πακέτα ζωής”, ένα εκ των οποίων φέρει την υπογραφή του Δήμου Βερύκιου.

Αααχ, θα το ζήσουμε κι αυτό…

Read More

And More