Αγγελική Δαλιάνη: “Ματώνουμε από παντού λόγω του lockdown” – Η καραντίνα με τα παιδιά και οι τσακωμοί με τον Μάνο Παπαγιάννη (video)

Στην εκπομπή της Σίσσυς ΧρηστίδουΈλα Χαμογέλα” βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής η Αγγελική Δαλιάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το δεύτερο lockdown και πώς τους έχει αυτό επηρεάσει οικονομικά με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη, αφού πέρα από ηθοποιοί είναι και επιχειρηματίες, αλλά και τα δύο παιδιά τους. 

“Αντιμετωπίζουμε το lockdown σαν το πρώτο. Τι να κάνουμε; Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να αντέξουμε με δύο “ζιζάνια” μέσα στο σπίτι. Η μεγάλη πηγαίνει στην έκτη δημοτικού και ο μικρός είναι τριών χρόνων και είχα σκοπό να ξεκινήσει παιδικό, αλλά φοβήθηκα με την κατάσταση, λόγω κορονοϊού. Είπα να τον κρατήσω σπίτι και να πάει του χρόνου», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Δαλιάνη.

«Κάνουμε υπομονή με τον Μάνο. Είναι δύσκολη η κατάσταση σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Αν το δεις εμείς “ματώνουμε” από παντού. Και στο κομμάτι της υποκριτικής και στο επιχειρηματικό κομμάτι με τα τρία μαγαζιά στην εστίαση που είναι σχεδόν κλειστά.

Το ένα λειτουργεί μόνο ως take away. Νομίζω ότι ο χρόνος θα δείξει, αν θα αντέξουν οι επιχειρήσεις. Εξαρτάται από το πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό”, σχολίασε η ηθοποιός σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει το lockdown.

Όσον αφορά στη συμβίωση με τον Μάνο Παπαγιάννη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Αγγελική Δαλιάνη αναφέρει: «Εντάσεις και τσακωμοί υπήρχαν ούτως ή άλλως. Προσπαθώ να φεύγει ο Μάνος για λίγο από το σπίτι, για να παίρνω μια ανάσα».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη:

Read More

And More