Αγγελική: Ένα τρακάρισμα, ένας καυγάς κι ένας χωρισμός πυροδοτούν τις εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha “Αγγελική“.

Ένα τρακάρισμα που θα οδηγήσει τη Σοφία στο νοσοκομείο, ένας άγριος καβγάς και ένας απρόσμενος χωρισμός είναι τα γεγονότα που θα πυροδοτήσουν τις εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου.

Διάβασε παρακάτω τι θα δούμε στο σημερινό επεισοδιο

Η Ιωάννα βλέπει τον Αποστόλη και την Άννα να φιλιούνται και σοκάρεται. Η Αγγελική και ο Μιχάλης βρίσκουν το Δημήτρη αναίσθητο στο δωμάτιό του. Ο Δημήτρης, όταν συνέρχεται, ζητάει συγγνώμη από τον  Μιχάλη για όλα όσα έχει κάνει και εκείνος τον αντιμετωπίζει καχύποπτα. Ο Νικόλας και η Σοφία παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη χωρίς την άδειά του για να ακολουθήσουν τον Παύλο μην τυχόν και πάει στον Ανδρέα, και τελικά τρακάρουν. Ο Νικόλας τη γλιτώνει με λίγες γρατζουνιές ενώ η Σοφία μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Κατερίνα θεωρεί ότι η Αθηνά έχει μετανιώσει για τον τρόπο που της φέρθηκε, η Αθηνά όμως το διαψεύδει. Ο Παύλος  πηγαίνει να βρει τον Ανδρέα, ξεκινάει καυγά μαζί του, χειροδικεί αλλά ο Αντρέας τον πληρώνει  με το ίδιο νόμισμα. Η Τζένη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Παύλο, υπάρχει ένταση κι ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.  Η Ιωάννα μαθαίνει για το ατύχημα της Σοφίας και φεύγει για το νοσοκομείο με την Αθηνά και τον Στέφανο, ενώ η Κατερίνα αναγκάζεται να ενημερώσει τον Παύλο.

Ο Χανδρινός δίνει χρήματα στη Τζένη αλλά της ζητάει ένα αντάλλαγμα: να μπλοκάρει τη συμφωνία των Αργυρών με τον Σταυριανό και να χωρίσει με τον Παύλο. Ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητάνε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Read More

And More