Αγγελική: Το φινάλε βάφτηκε με αίμα και συγκλόνισε το twitter

Τίτλοι τέλους για τη σειρά του Alpha, Αγγελική – Το βράδυ της Πέμπτης προβλήθηκε το μεγάλο φινάλε το οποίο έφερε τα πάνω – κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών. 

Καιρό τώρα μάλιστα τα spoilers μας είχαν προετοιμάσει για τις καταιγιστικές εξελίξεις αλλά και τις αποκαλύψεις που θα έβγαιναν στο φως, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Συγκινημένοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στη σειρά αποχαιρετούν εδώ και μέρες την Αγγελική μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Όσα είδαμε συνοπτικά στο τελευταίο επεισόδιο της Αγγελικής…

Ο Νικόλας στην προσπάθεια του να σώσει την Αγγελική, τραυματίζεται σοβαρά από πυροβολισμό του Δημήτρη. Η Αγγελική προσπάθησε να τον κρατήσει ζωντανό μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ενώ και για τους δυο, ήταν μια  πολύ σημαντική σκηνή, καθώς πλέον γνώριζαν όλη την αλήθεια. Ο Νικόλας είχε επιτέλους μπροστά του τη Μαργαρίτα για να της πει όλα όσα ήθελε όλα αυτά τα χρόνια. Αφού όλα τελειώνουν, η Αγγελική έπιασε τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα.

H συγκλονιστική στιγμή της σειράς, η σκηνή με την Αθηνά να σκοτώνει τον γιο της, Δημήτρη…

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Alpha παρακολούθησαν με προσοχή το φινάλε της Αγγελικής και το twitter πήρε… φωτιά από σχόλια αλλά και ατάκες για το μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets…

 

 

 

 

 

 

Η Αγγελική έκανε το φινάλε της στο σπίτι των Αργυρών και βρήκε τον μεγάλο έρωτα στα μάτια του Στέφανου με τον οποίο και έζησε μαζί!

 

 

Read More

And More