Άγγελος Γεωργουδάκης: Ηχηρό μήνυμα στον Τάκη Καραγκούνια – «Πήγες να μου βγάλεις τα μάτια, τα έχω δεκατέσσερα»

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης βρέθηκε στο Fay’s Time μιλώντας για την εμπειρία του στο Survivor 2024 και την περιπέτεια που τον οδήγησε σύντομα εκτός παιχνιδιού.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έστειλε ηχηρό μήνυμα στον Τάκη Καραγκούνια, τον πρώην παίκτη του Survivor με τον οποίο διατηρούσαν στενή φιλία, ενώ όπως αποκαλύπτει ο Άγγελος Γεωργουδάκης η οικογένειά του τον είχε στηρίξει στο παρελθόν.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι ανήθικοι τολμούν να μιλούν για ήθος. Οι αναίσθητοι τολμούν να μιλούν για αισθήματα και οι υποκριτές διπρόσωποι τολμούν να μιλούν για αλήθεια. Κρατησέτο αυτό. Σε πίστευα για φίλο μου, αλλά αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς σου», είπε όλο νόημα ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

«Επειδή γνωρίζεις πόσο σου έχει σταθεί η οικογένειά μου, μου θυμίζεις μία φράση του Καζαντζάκη που έλεγε: “Ο άνθρωπος είναι χτήνος! Τούκαμες κακό; Σε σέβεται και σε τρέμει. Τούκαμες καλό; Σου βγάζει τα μάτια”» ήταν το μήνυμα στον Τάκη Καραγκούνια.

«Ένιωσα πως πήγες να μου βγάλεις τα μάτια, αλλά πάλι καλά τα έχω δεκατέσσερα», κατέληξε ο Άγγελος Γεωργουδάκης για τις σχέσεις του με τον πρώην παίκτη του Survivor 2024.

Read More

And More