Άγγελος Μπράτης: «Έχω περάσει δύσκολα στο παρελθόν λόγω της αναγνωρισιμότητας, πλέον την έχω αποδεχθεί»

Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την αναγνωρισιμότητα αλλά και το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Η τηλεόραση μού έχει αφήσει θετικό πρόσημο, γιατί δεν έχασα τον εαυτό μου. Μου έχει λείψει η τηλεόραση και νιώθω πολύ άνετα μπροστά στον φακό, μου αρέσει και αυτή η διάδραση. Έχω περάσει δύσκολα στο παρελθόν λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά πλέον την έχω αποδεχθεί και νιώθω πολύ καλά. Ο κόσμος με σέβεται γι’ αυτό που είμαι», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Το ησυχαστήριό μου είναι το χωριό μου στα Τζουμέρκα. Όταν βρίσκομαι εκεί με τους γονείς μου, γίνομαι ξανά παιδί. Θυμάμαι ότι στα παιδικά μου χρόνια ήμουν μοναχικός. Το κάθε παιδί που μεγαλώνει σε μια οικογένεια, είναι διαφορετικό, όπως εγώ με τον αδερφό μου» συμπλήρωσε ο πρώην κριτής του GNTM.

 

Κλείνοντας, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Αλίμονο αν ρωτάμε τον καθένα για ανθρώπινα δικαιώματα. Ήταν ένα σημαντικό βήμα το νομοσχέδιο και θα βοηθήσει πολύ, γιατί η νέα γενιά θα μεγαλώσει χωρίς όλα αυτά τα κλισέ και τα χαζά αστεία. Πρέπει να είμαστε ευγενικοί με τους ανθρώπους γιατί δεν ξέρεις ο καθένας τι κουβαλάει».

Read More

And More