Άγγελος Μπράτης: Η αντίδρασή του όταν έμαθε ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού (video)

Εντύπωση είχε προκαλέσει η απουσία του Άγγελου Μπράτη τόσο από τον ημιτελικό όσο και από το πρώτο μέρος του τελικού του GNTM. Όπως εξήγησε ο κριτής του reality μόδας, ο λόγος που απουσίαζε από τη θέση του και έβγαινε μέσω Skype ήταν πως είχε μάθει πως είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Ο Άγγελος Μπράτης, ωστόσο, έκανε όλα τα απαραίτητα τεστ και ήταν αρνητικός στον ιό.

Το πρωί της Τρίτης, ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του, όταν ξαφνικά έμαθε ότι είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα:

«Είχα φτάσει για το πλατό του ημιτελικού. Φτάνω πολύ νωρίτερα, οπότε στο καμαρίνι μου δεν υπήρχε κανείς. Κάνω covid test και με το που το κάνω με παίρνουν τηλέφωνο, ότι πριν από δυο ημέρες είχα βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιον, ο οποίος διαγνώστηκε με covid. Μόνος μου, χωρίς να με πιάσει πανικός, έφυγα από την μεριά που περνάει μόνο η παραγωγή και δεν υπάρχει ποτέ κόσμος. Ήξερα σε ποιο δωμάτιο να πάω που δεν έχει πότε κόσμο, πήγα κλείστηκα μόνος μου. 

 

Πήρα τηλέφωνο την παραγωγή, τους είπα τι συμβαίνει. Έφυγα με το αυτοκινητάκι μου, πήγα στο ατελιέ μου, έστησα το κομπιούτερ μου και με είδατε στην ημιτελικό. Αλλά έγιναν όλα σε μια στιγμή, για αυτό με είδατε και χωρίς φωτά, γιατί τα γυρίσματα όπως καταλαβαίνετε έγιναν πριν την καραντίνα και έπρεπε να συμβούν.», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Read More

And More