Άγγελος Παπαδημητρίου: «Άμα είσαι παράξενος και τα θες όλα καλά μείνε μόνος» – Ξέσπασαν σε γέλια οι παρουσιαστές

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και προκάλεσε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο γέλιο με τις δηλώσεις του για τη μοναχική ζωή του.

«Όλοι οι φίλοι μου με τις οικογένειες, νομίζουν ότι εγώ είμαι μια χαρά. Δεν καταλαβαίνουν και τη δυστυχία που μπορεί να κρύψει η δική μου θέση. Που να ξέρετε τρομάρες σας! Θα αντέχατε αυτή τη μοναξιά του καλλιτέχνη, τον πόνο, την αμφιβολία, το τίποτα. Όλα είναι στον αέρα. Θέλει κότσια για να το κάνεις αυτό» ανέφερε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια. Θα το ήθελα, τώρα γελάω. Αν είχα παιδιά και ήταν κακοί μαθητές θα τα είχα σφάξει. Άμα είσαι παράξενος και τα θες όλα καλά μείνε μόνος. Αισθάνομαι τέτοια ευτυχία όταν είμαι μόνος» δήλωσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου με τους παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια.

«Όταν μπήκα σε αυτό τον χώρο ήθελα να κάνω κάτι πρωτότυπο, να κάνω πράγματα τρελά που δεν είχαν γίνει ποτέ. Σκεφτόμουν το πως θα πορευτώ στη ζωή. Ακόμα και τώρα όμως κάνω αγώνα και ας νομίζουν πολύ ότι είμαι πολύ θαρραλέος ή πολύ πρωτοποριακός. Είμαι πολύ συμβατικός και πολύ πουριτανός άνθρωπος.

Θέλω αγώνα για να βγω από το καβούκι μου. Δεν είναι… αυτά τα έχουμε, είναι βασανιστήριο! Σκέφτομαι σαν τους γέροντες τους παλαιούς. Μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι όμορφοι και καλοντυμένοι, αυτό εκεί κλπ. Μέσα όμως καιροφυλακτεί αυτό το θηρίο που βγαίνει για να λέμε την αλήθεια. Το πρώτο είναι να νικήσουμε τον πουριτανισμό που έχουμε μέσα μας. Εγώ είμαι φοβερά πουριτανός, απίστευτα. Δηλαδή μου αρέσουν τα συμβατικά πράγματα, τα υπέροχα τραπέζια, οι παλιές μουσικές, η ωραία ζωή και τα ταξίδια» πρόσθεσε, επίσης, ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

 

Read More

And More