Site icon TLIFE

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Στο Fort Boyard κρυβόμουν σπίτι μου, αισθανόμουν ότι ρεζιλεύτηκα»

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τα χρήματα αλλά και τις εμπειρίες του από την τηλεόραση.

«Τα αγαπώ τα λεφτά μέχρι εκεί που δεν με βαραίνουν. Τα πολλά λεφτά όσο μεγαλώνεις είναι μεγάλο πρόβλημα. Κάνεις ατοπήματα φοβερά. Φίλοι που είχαν λεφτά δεν τα πήγαν καλά με τα λεφτά. Αγοράζεις τα πάντα, πρέπει να στερείσαι πράγματα που πρέπει να στερηθείς. Πόσα αυτοκίνητα θα πάρεις;», είπε αρχικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Αναφερόμενος στην εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Fort Boyard, παραδέχτηκε ότι στην αρχή ένιωσε αμηχανία και ντροπή, καθώς τότε η τηλεόραση είχε για εκείνον διαφορετική εικόνα.

«Και στο Fort Boyard έτσι δεν έγινε; Ντράπηκα. Πήγα εκεί και μου λέει μια δημοσιογράφος “δεν ντρέπεστε κύριε Παπαδημητρίου να μπλέκετε με αυτά τα πράγματα;”. Τότε η τηλεόραση ήταν ένα πράγμα δυστοπτικό. Τον πρώτο χρόνο κρυβόμουν στο σπίτι ότι έγινε μια αποτυχία φοβερή και ρεζιλεύτηκα και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “θα έρθετε και στον επόμενο κύκλο;”. Γιατί λέω είχε επιτυχία; Ναι μου λέει, είναι επιτυχία του καναλιού», εξήγησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

© 2026 tlife.gr