Άγγελος Πυριόχος: «Δε μου αρέσει φέτος η Φαίη Σκορδά, στον Γιώργο Λιάγκα πρέπει να δώσουν θέση δικαστή»

Τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση σχολίασε ο Άγγελος Πυριόχος σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Νόρα Καούρη.

Μέσα σε όλα, ο Άγγελος Πυριόχος αναφέρθηκε στη φιλία του με τη Φαίη Σκορδά, στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον τρόπο που τα Μέσα αντιμετωπίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Είμαστε αδέρφια με την Φαίη. Ένα από τα πρόσωπα που έχω κρατήσει επαφή από τα πολλά χρόνια που έχω κάνει τηλεόραση… Φέτος η Φαίη δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει η ώρα της. Είναι κρίμα να καίγεται η Φαίη, που θα μπορούσε να κάνει ωραία πράγματα. Θα μπορούσε να κάνει μία εκπομπή, που να ασχολείται με τον άνθρωπο, όπως και νυχτερινή εκπομπή. Μακάρι να της δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει τι μπορεί να κάνει και πόσο έχει βελτιωθεί. Είναι πολύ σικ τώρα, παλιά έβγαινε και λίγο μόλις βγήκα από τα μπουζούκια. Ήταν η εποχή έτσι και ήταν όλες οι παρουσιάστριες έτσι», είπε ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο ίδιος δεν δηλώνει fan του infotainment, διότι όπως εξήγησε κάποιοι που ασχολούνται με την ψυχαγωγία εμπλέκονται και στο πολιτικό, που δεν το γνωρίζουν.

«Λυπάμαι τον Στέφανο Κασσελάκη, τον έχουν κάνει σαν την Ρούλα Βροχοπούλου τον καημένο. Τι φόρεσε, τι έκανε. Τον κατέστρεψαν τον άνθρωπο. Αυτό δεν είναι ενημέρωση, είναι κυνηγητό» συνέχσε.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε πως πρέπει να πάει στον Άρειο Πάγο να του δώσουν θέση εισαγγελέα ή δικαστή. «Δεν μου αρέσει αυτό. Θα προτιμούσα να είναι πιο χαλαρός» ανέφερε ο Άγγελος Πυριόχος.

Τέλος, καυτηρίασε και την αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση: «Μάλλον έχουν αυξηθεί τα τέλη κινητής τηλεφωνίας και δεν παίρνουν ο ένας τον άλλον να βριστούν».

Read More

And More