Άγγελος Πυριόχος για συνεργασία με Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είχαμε φιλικές σχέσεις, σε κρατάει σε απόσταση»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που ζει εδώ και χρόνια μόνιμα στη Ζάκυνθο, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις συνεργασίες του στην τηλεόραση ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Ήταν συγχρόνως μια πολύ εύκολη και δύσκολη απόφαση. Μεγάλωσαν οι γονείς μου και κάποια στιγμή λέω “τι κάνω εδώ; Πότε θα ζήσεις την μάνα σου και τον πατέρα σου; Και έτσι έφυγα», είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος. 

Και συνέχισε: «Δεν ήταν η καριέρα μου το ζητούμενο, αλλά η δουλειά μου. Το να ζήσω, να βγάλω λεφτά. Έχω περάσει πολύ φτωχά χρόνια και είχα συνεχώς την αγωνία αν θα έχω να φάω. Όταν πήγα στη Ζάκυνθο με δυσκόλεψε πολύ ο κόσμος. Δεν έχω σκεφτεί στιγμή να επιστρέψω στην Αθήνα και όσο ζει η μάνα μου, μου απαγορεύω να φύγω από το νησί». 

Όσον αφορά στα χρήματα που έβγαλα από την τηλεόραση, ο Άγγελος Πυριόχος αποκάλυψε: «Δεν ζω από λεφτά της τηλεόρασης, το μοναδικό που έκανα ήταν να φτιάξω το σπίτι μου στη Ζάκυνθο». 

Σχετικά με τις συνεργασίες που ξεχώρισε, ο Άγγελος Πυριόχος ανέφερε: «Η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που είχαμε περάσει πολύ καλά. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά. Με την Ελένη Μενεγάκη γελούσα πάρα πολύ, αλλά δεν είχαμε φιλικές σχέσεις, γιατί σε κρατάει σε απόσταση». 

Κλείνοντας ο δημοσιογράφος μίλησε και για την προσωπική του ζωή λέγοντας: «Ο έρωτας πλέον δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή μου, πέρασα καλά, αλλά δεν φέρθηκα καλά. Υπήρξα άπιστος, αλλά δεν το άλλαζα γιατί μου άρεσε. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα, ίσως θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά». 

Read More

And More