Στο T-live

Αγωνία για τον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας που έπεσε στο κενό – Η τραγική ειρωνεία που αποκάλυψε ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας

Σοβαρό ατύχημα για τον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας, Λάζαρο Λασκαρίδη ο οποίος βρέθηκε στο κενό από τον τέταρτο όροφο όταν υποχώρησε κάγκελο μπαλκονιού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και σήμερα δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.

Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία του γνωστού δημοσιογράφου ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

«Βγήκα κι άκουσα κραυγές και λέγανε ότι έπεσε ο άνθρωπος. Άκουσα την πυροσβεστική και μάλιστα, όταν κατέβηκα εγώ, άργησε το ασθενοφόρο να τον πάρει» λέει αυτόπτης μάρτυρας στη Ρένα Κουβελιώτη και στην κάμερα του T-live.

Κύκλοι από τον Δήμο Καλλιθέας μεταφέρουν στον Alpha είχε ελεγχθεί πριν από έναν μήνα και κρίθηκε κατάλληλο.

Ο Γιώργος Ματαράγκας στο T-live

Ο φίλος του Αντιδημάρχου Καλλιθέας, και γνωστός ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο Λάζαρος Λασκαρίδης είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δημοσιογράφος. Τραγική ειρωνεία είναι ότι χθες, ανήμερα της πτώσης, είχε τα γενέθλιά του…

Read More

And More