Άγριες Μελισσες – Spoiler: Φεύγει ο Λάμπρος – Τι θα κάνει η Ελένη;

Οι Άγριες Μέλισσες εξακολουθούν να συναρπάζουν με τις καθημερινές εξελίξεις στις ζωές των ηρώων και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Σύμφωνα με το περιοδικό Τv O’ clock και το ρεπορτάζ της  Σοφίας Τσίρκα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να μας εκπλήξουν.

O Λάμπρος προσπαθεί για ακόμη μια φορά να βοηθήσει την Ελένη αλλά ο  Γραμματικός του ξεκαθαρίζει ότι αυτό δεν είναι εύκολο αφού ο Βόσκαρης έχει εδραιώσει τη θέση του στο αστυνομικό τμήμα. Ο δάσκαλος όμως δε το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει γιατί η Ελένη τον κρατάει σε απόσταση αλλά και γιατί φοβάται.

Ανήσυχος με τη συμπεριφορά της Ελένης συναντά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη από τον Βόσκαρη στη φυλακή. Σοκαρισμένος μαθαίνει όλες τις εφιαλτικές στιγμές που η αγαπημένη του έζησε στα χέρια του Βόσκαρη και αποφασίζει ότι ο μοναδικός τρόπος για να γλιτώσει από το μένος του είναι να φύγει.

Ο Λάμπρος παίρνει μια μοιραία απόφαση, να αφήσει με την Ελένη το Διαφάνι και να αρχίσουν μια νέα ζωή οι δυο τους. Ξέρει πως μόνο έτσι θα είναι ευτυχισμένοι. Χωρίς να χάσει χρόνο ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση για κάπου μακριά προκειμένου να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα. Εκείνη σοκάρεται από αυτό που ακούει και δε δείχνει καθόλου διατεθειμένη να φύγει από τον τόπο που γεννήθηκε, μακριά ξανά από τις αδερφές της. Και ενώ η Ελένη βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα ακολουθήσει ή όχι τον Λάμπρο, ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί για να οδηγήσει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι.

 

Read More

And More