Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Μυρσίνη έξαλλη με την αποφυλάκιση της Ελένης – Ο μικρός Σέργιος δε θέλει να δει τη Λενιώ!

Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες!

Η μαντάμ Κούλα προειδοποιεί την Δρόσω για τον άσχημο δρόμο που έχει πάρει και της κρούει το καμπανάκι λέγοντας της: “Θέλω να σε βοηθήσω να μη πέσεις ακόμη περισσότερο στο βούρκο, ο δρόμος που διάλεξες δεν έχει γυρισμό” της λέει για να συνειδητοποιήσει το λάθος της με τις επιλογές της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα στο “Πρωινό”, η Ελένη κουρασμένη από τις κακουχίες και τα βάσανα που της έχει προκαλέσει ο Βόσκαρης αποκαμωμένη πέφτει στην αγκαλιά της Φωτεινής και βλέπουμε να σχηματίζεται μία άτυπη σχέση μάνας-κόρης. Η Ελένη βρίσκει καταφύγιο και παρηγοριά στην ζεστή αγκαλιά της συγκρατούμενης της.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Μυρσίνη θα γίνει έξαλλη, όταν μάθει ότι η Ελένη αποφυλακίζεται και μάλιστα της δίνεται χάρη από τον Υπουργό Πεσματζή επειδή έσωσε τη  κόρη και το γαμπρό του, από βέβαιο θάνατο. Η αποφυλάκιση της Ελένης θα προκαλέσει τριγμούς και στη σχέση Ασημίνας-Νικηφόρου. Ο μικρός Σέργιος επηρεασμένος από τη γιαγιά του, τη Μυρσίνη δε θα θέλει να συναντήσει και να γνωρίσει τη θεία του Ελένη, γεγονός που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα ανάμεσα στους γονείς του. Ο Νικηφόρος θα είναι επιφυλακτικός και προβληματισμένος  αν πρέπει το παιδί να δει τη θεία του και από την άλλη πλευρά η Ασημίνα θα θέλει ο γιος της να γνωρίσει και να συναντήσει για πρώτη φορά την μεγάλη της αδελφή και θεία του.

Για ακόμη μια φορά το κλίμα θα είναι εκρηκτικό στην οικογένεια Σεβαστού!

Πάρε μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο, στο παρακάτω απόσπασμα:

Read More

And More