Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μαύρες μέρες έρχονται για τον Δούκα Σεβαστό – Θα αντέξει στο νέο “χτύπημα”;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” με τους ήρωες της σειράς να βιώνουν σύμφωνα με το σενάριο καταστάσεις που θυμίζουν “σκωτσέτσικο ντους”. Αποφασισμένος να βοηθήσει τον πατέρα του είναι ο Κωνσταντής, ο οποίος, αρχίζει τους εκβιασμούς στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης για να πετύχει την αθώωση του Δούκα. Στην αντίπερα όχθη ο Νικηφόρος βλέποντας ότι πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του πατέρα του θα προσπαθήσει με δικές του ενέργειες να το αποτρέψει αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV και της Σοφίας Τσίρκα ο ερχομός του νέου εισαγγελέα ο οποίος εμφανίζεται σκληρός και αδέκαστος θα προκαλέσει εμπόδια με αποτέλεσμα να αποκλειστεί προς το παρόν μία ενδεχόμενη ευνοϊκή μεταχείριση για τον Δούκα. Ωστόσο κάποιο ένοχο μυστικό το οποίο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί εις βάρος του νέου εισαγγελέα, καλλιεργεί το έδαφος υπέρ του άλλοτε ισχυρού γαιοκτήμονα Σεβαστού. Ωστόσο ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια καθώς δεν θέλει να επιτρέψει στον πατέρα του, να γκρεμίσει όλα, όσα πέτυχε εκείνος, έξι χρόνια που λείπει ο Δούκας. Καταστρώνει, λοιπόν, το δικό του σχέδιο και κρυφά χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς  ακολουθεί τον Κωνσταντή  για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του.

Ωστόσο όλα ανατρέπονται, όταν ο Δούκας νιώθει ξαφνικά έναν έντονο πόνο στο στήθος, από την αδυναμία και την κόπωση δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, όμως με τις λιγοστές δυνάμεις που διαθέτει, αποφασίζει να κατέβει στο χωριό για να ζητήσει βοήθεια. Ποιος όμως θα εντοπίσει πρώτος το Δούκα  και τι θα συμβεί μετά, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν,  όλα αυτά θα τα δούμε στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης σειράς “’Αγριες Μέλισσες¨”

 

 

Read More

And More