Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Τάκης αποκαλύπτει ότι η Δρόσω δούλευε στην Τρούμπα – Ο Νικηφόρος της απαγορεύει να βλέπει τον μικρό Σέργιο

Μια γεύση από το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες” έδωσε η εκπομπή “Το Πρωινό“.

Ο Λάμπρος συμμαχεί με την Ελένη και μαζί προσπαθούν να καταστρέψουν τον Μάνο Βόσκαρη. Θα υπάρξει ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών και θα δούμε στη συνέχεια ποιον θα έχει νικητή. Η Ελένη θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να βάλει στη φυλακή τον Βόσκαρη ενώ το ίδιο θα αποπειραθεί να κάνει και εκείνος.

Το παρελθόν και τα μυστικά στοιχειώνουν το Διαφάνι. Ο Τάκης επιστρέφει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει για δύο λόγους τη Δρόσω. Ο πρώτος λόγος είναι ο μικρός Σέργιος και ο δεύτερος η ζωή που έκανε η Δρόσω στην Τρούμπα. Την δεύτερη απειλή, μάλιστα, ο Τάκης την κάνει πράξη, καθώς αποκαλύπτει ότι η Δρόσω εργαζόταν στην Τρούμπα.

Από την άλλη πλευρά, ο Νικηφόρος θα μάθει ότι ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα σχετικά με τον μικρό Σέργιο προκειμένου να της πάρει χρήματα και πάει να τον συναντήσει. Οι δύο άνδρες θα πιαστούν στα χέρια και θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες. Μετά από αυτή τη διαμάχη ο Νικηφόρος απαγορεύει στη Δρόσω να δει ξανά το παιδί, γεγονός που την κάνει να καταρρεύσει. 

Τέλος, η Ελένη απειλεί τον Τάκη να αφήσει ήσυχες τις αδελφές της και να φύγει από το Διαφάνι.

Δες το βίντεο:

Read More

And More