Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Σοκ για την Ελένη και τον Λάμπρο, ο ερχομός του Βόσκαρη στο Διαφάνι! -“Ήρθα για να μείνω”

Ο Μελέτης θα πάθει σοκ όταν θα μάθει την ταυτότητα του πατέρα του!  Όταν μάθει την αλήθεια, ότι δηλαδή είναι προϊόν βιασμού της μητέρας του από τον φυσικό του πατέρα, θα αντιδράσει πολύ άσχημα. Η Χατζίδου παραπλανά τον Βόσκαρη λέγοντάς του “μη ψάχνεις για προδότες εδώ στη φυλακή”, βγάζοντας λάδι τον δεσμοφύλακα Γκούμα που πήγε να πιάσει από τον λαιμό την Ελένη, γιατί θύμωσε μαζί της για κάτι ασήμαντο που έκανε.

Μάλιστα, για να  ρίξει στάχτη στα μάτια του λέει στον Βόσκαρη για την Ελένη: “Αυτή η γυναίκα είναι για μένα κόκκινο πανί, να το ξέρεις”. Και λίγο μετά, συνεννοούνται με την Ελένη για τις λεπτομέρειες της απόδρασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα και της εκπομπής “Πρωινό”, ο Βόσκαρης θα αποκαλυφθεί για τις νοσηρές και εγκληματικές του πράξεις και θα εκδιωχθεί από τις φυλακές, χάνοντας εξουσία και τη θέση του. 

Η απόδραση της Ελένης θα είναι το μεγάλο γεγονός, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα βρεθεί απομονωμένη να κρύβεται σε ένα απομακρυσμένο σημείο. Η Ελένη θα βρεθεί μπροστά σε ένα άγριο επεισόδιο, όταν ένοπλοι θα επιχειρήσουν να σκοτώσουν τη κόρη και το γαμπρό του Υπουργού Πεσματζή. Ατρόμητη και γενναία η Λενιώ, θα μπει μπροστά και θα πέσει αιμόφυρτη από τις σφαίρες, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή της κόρης του υπουργού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Πρωινού, η Ελένη θα βρεθεί να χαροπαλεύει, ο Λάμπρος και η Ασημίνα μετά το σοκ της είδησης του τραυματισμού της θα περάσουν δύσκολες ώρες και στιγμές μεγάλης αγωνίας, καθώς η Ελένη θα δίνει μάχη για τη ζωή της. 

Μετά απο ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο η μεγάλη αδελφή Σταμίρη θα τα καταφέρει, ενώ ο υπουργός θα της δώσει χάρη επειδή έσωσε την κόρη του. Λάμπρος και Ελένη θα είναι μαζί, ωστόσο ο ερχομός του Βόσκαρη θα προκαλέσει αναστάτωση στο Διαφάνι λέγοντάς τους ότι “ήρθε στο χωριό για να μείνει”, βάζοντας σε νέες περιπέτειες το πολύπαθο ζευγάρι.

Read More

And More