Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη! Αυτή είναι η πρώτη ηθοποιός που έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο της “Ελένης” (video)

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” η Γιούλικα Σκαφιδά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Αγριες Μέλισσες” και δεν δίστασε να παραδεχθεί, μάλιστα, ότι ήταν η πρώτη γυναίκα που είχε κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο της “Ελένης”.

«Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες. Πήγα, έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Λευτέρη Χαρίτο, μετά μου είπαν θα με ειδοποιήσουν, μου έστειλαν κάποια σενάρια κλπ. Μετά ήμουν κι εγώ λίγο διστακτική. Σκεφτόμουν ότι θα είναι καθημερινό, εποχής, τι θα είναι τώρα αυτό. Μετά είπα δεν βαριέσαι.

Μου άρεσε αυτό που διάβασα, είπα “είμαι ok, συνεχίζουμε”. Μου είπαν “εντάξει, θα προχωρήσουμε σε μια δεύτερη φάση”. Ε, δεν προχωρήσαμε, δεν με ξαναπήραν τηλέφωνο μετά και μπορώ να καταλάβω γιατί… Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία μέχρι ένα σημείο παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More