Άγριες Μέλισσες: Δες το αρχοντικό της Ανέτ στο Παρίσι! Το γεύμα με τον Μελέτη και το προξενιό, με την όμορφη Γαλλίδα! (pics)

Οι Άγριες Μέλισσες ταξιδεύουν στο Παρίσι, με τον Μελέτη να επισκέπτεται την Ανέτ στο αρχοντικό της.

Ο Μελέτης αποφασισμένος να αφήσει τη Πηνελόπη να τραβήξει το δικό της δρόμο εγκαταλείπει το Διαφάνι και φεύγει για το Παρίσι. Η Ανέτ χαρούμενη υποδέχεται τον μοναχογιό της στο αριστοκρατικό της σπίτι, το οποίο βρίσκεται  στην καρδιά του Παρισιού και προσπαθεί να του δείξει την αγάπη της, με τη θερμή φιλοξενία και τη ζεστή αγκαλιά της. Ο Μελέτης προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και να αποδεχτεί τη φροντίδα και την περιποίηση που του δείχνει η Ανέτ.


Για πρώτη φορά μητέρα και γιος δείχνουν να έρχονται πιο κοντά. Ο Μελέτης δείχνει πιο συγκαταβατικός απέναντι στην Ανέτ η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει ευχάριστη την παραμονή του στο Παρίσι. Βλέποντας η Ανέτ το Μελέτη να είναι βυθισμένος στις σκέψεις του, προσπαθεί, δείχνοντας την αγάπη και τη φροντίδα της, να τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

Στο αρχοντικό της, το οποίο είναι ένα στολίδι στο κέντρο του Παρισιού, οι δυο τους για πρώτη φορά παίρνουν μαζί το γεύμα τους, συζητούν προσπαθώντας η Ανέτ να κερδίσει το χαμένο έδαφος στη σχέση με το γιο της, καθώς υπήρξε δύσκολη και προβληματική.



Πλέον μακριά από το Διαφάνι στο Παρίσι ο Μελέτης προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή, μακριά, από την Πηνελόπη και τον απαγορευμένο έρωτα του για εκείνη. Μάλιστα η Ανέτ θέλοντας να δει το γιο της να χαμογελά και να κάνει μία νέα αρχή στη προσωπική του ζωή, του συστήνει μία νέα όμορφη κοπέλα, την Ζορζέτ, η οποία είναι φίλη της.
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι η νεαρή ηθοποιός η οποία υποδύεται τη Ζορζέτ.

Στο παρελθόν είχε υποδυθεί την τηλεοπτική κόρη του Λεωνίδα Κακούρη στην τηλεοπτική σειρά “Επιστροφή” που είχε υπογράψει το σενάριο η  Μελίνα Τσαμπάνη.

Read More

And More