Άγριες Μέλισσες – Εξελίξεις: Στη φυλακή η Ελένη – Ο ιατροδικαστής ζητά εκταφή του Σέργιου

Κάθε βράδυ από Δευτέρα ως Πέμπτη, έχει “Άγριες Μέλισσες” και τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας θα κόψουν την ανάσα σε όσους βλέπουν τη δημοφιλή σειρά του Ant1!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο “Τv Έθνος”,

Ο ∆ούκας αποφασίζει να δώσει ένα κοµµάτι γης στον Μιλτιάδη για να σταµατήσει την κόντρα τους για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε µεγάλη σύγκρουση µε τον Λάµπρο. Ο Νικηφόρος παραλαµβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το µυθιστόρηµά του και είναι αρνητική.

Ενας µεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει µεταξύ της Ασηµίνας και του Νικηφόρου όταν ο τελευταίος ανακαλύψει πως η γυναίκα του του απέκρυψε το δεύτερο απορριπτικό γράµµα από ακόµα έναν εκδοτικό οίκο. Η μάντισσα Σµαρώ που έρχεται στο Διαφάνι,  πείθει τη Μυρσίνη πως είδε σε όραµα τον Σέργιο και ότι εκείνος της υπέδειξε πως οι αποδείξεις για τον φόνο του κρύβονται στα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη µε τη βοήθεια του Κωνσταντή σκάβει στο σηµείο που της υποδεικνύει η Σµαρώ και βρίσκουν θαµµένα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η Μυρσίνη είναι πλέον σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Αναγκάζει τον ενωµοτάρχη να καλέσει την Ελένη στο τµήµα για ανάκριση και να την προφυλακίσει µέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση. Ο Κυπραίος, αποφασισµένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της, µια ξαφνική καταιγίδα, όµως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη. Την ίδια στιγµή, φτάνει στο χωριό ο ιατροδικαστής και ορίζει την εκταφή του Σέργιου, µε σκοπό να πάρει δείγµα από τα µαλλιά του και να τα συγκρίνει µε αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Ελένης. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όµως η οργή και η αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια. Θέλοντας να βοηθήσει την Ελένη, ο Κυπραίος της οµολογεί πως γνωρίζει το µυστικό των τριών αδελφών για τον φόνο του Σέργιου.

Read More

And More