Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη και ο Αλέξης παντρεύονται! Σε σοκ ο Γραμματικός όταν μαθαίνει με ποιον είναι ερωτευμένη η γυναίκα του

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει μόνο ανατροπές! Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές και οι ήρωες βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν ανατρεπτικά. Όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα και στο ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου, ο Μελέτης ζηλεύει τη σχέση της Πηνελόπης με τον Αλέξη. Καθώς ετοιμάζεται ο γάμος τους, ο Μελέτης παρασύρεται και της δείχνει για ακόμη μια φορά τα αισθήματά του για εκείνη. 

Ο Αλέξης Γραμματικός θα ανακαλύψει το κρυφό ημερολόγιο της Πηνελόπης και το διαβάζει, μη μπορώντας να πιστέψει τι γράφει η μέλλουσα γυναίκα του. Ο κρυφός έρωτάς της είναι ο ξάδερφός της…

Η Μαρία Πετεβή και ο Σπύρος Σταμούλης – η Πηνελόπη Σεβαστού και ο Αλέξης Γραμματικός – υποδύονται το ζευγάρι που θα είναι ο καταλύτης δραματικών εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια. Οι δύο ηθοποιοί παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και μίλησαν για τις εξελίξεις και τον γάμο τους!

“Η Πηνελόπη έρχεται κοντά με τον Αλέξη, αλλά εκείνη δεν θέλει, δεν έχει ξεκολλήσει από τον έρωτά της και – αν με ρωτάτε – δεν πιστεύω ότι θα ξεκολλήσει και ποτέ. Όμως, για ακόμη μια φορά θα κληθεί να πάρει μια απόφαση και σκέφτεραι να δώσει μια ευκαιρία, για να σωθεί, να κρατηθεί. Κάπως την κερδίζει μέσα της και παίρνει την απόφαση ορθολογιστικά να φτιάξει τη ζωή της. Την παρηγορεί ότι την αγαπάει στα αλήθεια και πιστεύει ότι αξίζει να επενδύσει. Πρέπει να προχωρήσει. Πολύ γρήγορα και άτσαλα, καθώς για ακόμη μια φορά οι δικοί της δεν δέχονται την απόφαση να τον παντρευτεί και βρίσκονται να μένουν μαζί, καθώς ο πατέρας της την αποκληρώνει. Εννοείται ότι δεν θα έχει αίσιο τέλος δεν θα είναι όλα ιδανικά” αποκαλύπτει η Μαρία Πετεβή.

“Η συγκατοίκηση θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα του νέου ζευγαριού. Μιλάμε για δύο ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζονται ελάχιστα  και έχουν αρκετά να μάθουν ο ένας για τον άλλον. Πάντως μια από τις εξελίξεις θα είναι ο γάμος!” αποκαλύπτει ο Σπύρος Σταμούλης.

Read More

And More