Άγριες Μέλισσες – Λεωνίδας Κακούρης: Συγκινημένος με το τελευταίο επεισόδιο

Ο Λεωνίδας Κακούρης, μετά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για το χθεσινό επεισόδιο, αλλά και τις εξελίξεις του νέου κύκλου. Παράλληλα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πώς είδε το χθεσινό επεισόδιο.

Για το τελευταίο επεισόδιο

“Ο Δούκας έπεσε από τον θρόνο του. Ένας άνθρωπος που έχει προκαλέσει πολύ πόνο. Όπως βλέπουμε η ζωή του το ξεπληρώνει με το ίδιο νόμισμα”. 

Για τη συνεργασία του Δούκα με το καθεστώς

“Αυτό είναι το αναμενόμενο. Ο Δούκας δεν είναι προβλέψιμος άνθρωπος. Έχει ένα δικό του κώδικα τιμής. Εγώ πιστεύω θα συνεργαστεί με το καθεστώς για τα λεφτά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Όπως είπε και στο επεισόδιο, κουβαλούσε σε όλη του τη ζωή τύψεις και ενοχές για το θάνατο του αδερφού του”. 

Για το πώς θέλει να δει τον Δούκα στον νέο κύκλο

“Φυσικά και θα ήθελα να δούμε την ανθρώπινη διάσταση του Δούκα. Πιστεύω ότι θα το δούμε αυτό στον τρίτο κύκλο. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τα παιδιά σου, όταν εκείνα σε διώχνουν… Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας”.

Για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

“Δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ανεξάρτητα από τα σκηνικά και από το σενάριο”.

Για το πώς παρακολούθησε το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο

“Είδα με μεγάλη συγκίνηση το τελευταίο επεισόδιο. Κάποια παιδιά μαζεύτηκαν και το είδαν. Μπήκα στην ομάδα μας και τους έγραψα πόσο πολύ τους λάτρεψα όλους. Ένιωσα ευγνωμοσύνη που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Αυτή η δουλειά είναι κάθε ημέρα και εκατοστάρι και έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα. Ο ηθοποιός πρέπει να κρατήσει την αυτοσυγκέντρωσή του. Δεν είναι θέατρο που αρχίζει και τελειώνει. Αυτό σκεφτείτε το σε καθημερινή βάση. Το πολύ ωραίο που πέτυχαν οι Μέλισσες είναι ότι κατάφεραν να βγάλουν αυτό το πολύ ωραίο τραγούδι”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More