Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής συναντά τη Δρόσω μετά από καιρό – Οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν για τρίτη σεζόν στο πρόγραμμα του ANT1 με τις ζωές των πρωταγωνιστών να αλλάζουν ριζικά υπό το καθεστώς της δικτατορίας. Το νέο επεισόδιο της σειράς έρχεται αύριο Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 22:00 .

Διάβασε αναλυτικά όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες…

Η Ελένη και οι αδελφές της ταράζονται από την απρόσμενη επίσκεψη του Ακύλα. Επείγει, όμως, να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τον Λάμπρο. Ο Ζάχος λέει στην Ελένη ότι ο Λάμπρος πρέπει να παραδοθεί. Θα καταφέρει να την πείσει ο πρώην αγαπημένος της; Ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα.

Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πάει στο Διαφάνι και, μετά από πολύ καιρό, συναντά τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσουν στην πρώτη τους συνάντηση; Ο Τόλλιας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν τον επισκέπτεται ο μεγάλος γιος του, ο Θανάσης. Όλο το χωριό είναι συγκρατημένο με τον ερχομό του Ζάχου, καθώς γνωρίζουν πως είναι ένας από τους πραξικοπηματίες. Και ο Ταξίαρχος Σκαφάς αμφιβάλει για τον Ταγματάρχη. Εκείνος, όμως, τι κρύβει στην καρδιά του;

Read More

And More