Άγριες Μέλισσες- spoiler: Ο Νικηφόρος επιτίθεται στη Δρόσω - Ο Κωνσταντής καίει το σπίτι της Ελένης!

Άγριες Μέλισσες- spoiler: Ο Νικηφόρος επιτίθεται στη Δρόσω – Ο Κωνσταντής καίει το σπίτι της Ελένης! | tlife.gr

Νέες φουρτούνες περιμένουν τις αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες, που όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να βρουν ποτέ την ηρεμία και την ευτυχία! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΤV O’ ClOCK  o Kωνσταντής διαδίδει πως κοιμήθηκε με τη Δρόσω και ο Νικηφόρος που τον ακούει να το λέει στον Μελέτη ταράζεται. Αρχίζει να υποψιάζεται πως το μωρό είναι του αδελφού του, του Κωνσταντή  Πηγαίνει στη Δρόσω και της επιτίθεται σοκαρισμένος. Μάταια η Δρόσω προσπαθεί να του πει ότι δεν έκανε κάτι με τον αδελφό του.

Η Ελένη βλέπει τη Δρόσω κουρέλι και μαθαίνει ότι ο Κωνσταντή διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Πηγαίνει να του ζητήσει το λόγο και τα πράγματα παρεκτρέπονται. Καταλήγουν στον Προύσαλη, όπου εκεί ο Κωνσταντής, παραδέχεται ότι δεν υπήρξε σχέση με τη Δρόσω και ότι όλα ήταν ένα δικό του αστείο για να περηφανευτεί στον Μελέτη.

Ο Κωνσταντής γίνεται ρεζίλι και για να εκδικηθεί βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης. Ο Δούκας με τον Μελέτη καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά αλλά όχι και το μίσος της Ελένης που φούντωσε όταν είδε το σπίτι του πατέρα της στις φλόγες

READ more