Άγριες Μέλισσες – Χάρης Σώζος: “Ενώ μου άρεσε η σειρά, δεν ήθελα να παίξω και να χάσω τη βολή μου” – Υπήρξε τελικά βιασμός της Ανέτ από τον Θέμελη;

Ο Χάρης Σώζος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του και τη συμμετοχή του, στο επιτυχημένο σίριαλ Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του, 46 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά είπε ότι, ενώ παρακολουθούσε τη σειρά και ήθελε να βρεθεί στη συγκεκριμένη παραγωγή, όταν του έγινε η πρόταση και χτύπησε το τηλέφωνο του, αρχικά ήταν διστακτικός. Μάλιστα, οι δικοί του τον έπεισαν να απαντήσει θετικά: “η οικογένεια μου με έπεισε, δεν το ήθελα, πού να πάω, τώρα έλεγα θα μπλέξω με γυρίσματα, το έλεγα αυτό γιατί δεν ήθελα να χάσω τη βολή μου, ήθελα να ξεκουραστώ”. 

Ο καταξιωμένος ηθοποιός τόνισε πως οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά, την οποία εκτιμούσε και εκτιμά απεριόριστα και πως ο κόσμος ταυτίζεται με τους χαρακτήρες της σειράς και αυτό του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Επίσης, ανάφερε ότι πριν λάβει εκείνος μέρος στην αγαπημένη, τηλεοπτική σειρά δεν έχανε επεισόδιο, ωστόσο τώρα που παίζει ο ίδιος στις Άγριες Μέλισσες δεν βλέπει το σίριαλ και εξήγησε στη Φαίη Σκορδά τον λόγο: “Δεν το βλέπω, τώρα που παίζω, γιατί μπορεί να δω κάτι που δεν μου αρέσει σε σχέση, με μένα και αυτό θα με πειράξει. Είμαι ιδιότροπος και αυστηρός κριτής του εαυτού μου”. 

Με τη σειρά της, η Φαίη θέλοντας να μάθει περισσότερα στοιχεία για τη υπόθεση της σειράς σε σχέση με τον ρόλο του ηθοποιού, ρώτησε τον Χάρη Σώζο για τον Σωκράτη Θέμελη και την Ανέτ. Τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και στην αδελφή του Δούκα Σεβαστού;

Ο Χάρης Σώζος ως τηλεοπτικός Σωκράτης υποστήριξε πως ότι έγινε με την Ανέτ ήταν κοινεί συναινέσει και ότι δεν υπήρξε βιασμός περιγράφοντας στην Φαίη Σκορδά πως Σωκράτης και Ανέτ ήρθαν κοντά εκείνο το βράδυο και ξύπνησαν μαζί το επόμενο πρωινό.  

Περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί

Read More

And More