Αιμιλία Τσουλφά για Σοφία Μπεκατώρου: “Σοκαρίστηκα, όταν συνειδητοποίησα ότι συνέβησαν όλα αυτά τόσο κοντά μου”

Η Αιμιλία Τσουλφά, το έτερον ήμισυ της Σοφίας Μπεκατώρου στην ιστιοπλοΐα, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Dot. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο σ τον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, η αθλήτρια μίλησε για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο η συναθλήτριά της.

«Με τη Σοφία κάναμε μαζί δύο ολυμπιακές προετοιμασίες, δηλαδή ήμασταν μαζί 8 χρόνια. Είναι σχέση ζωής. Είμαστε ακόμα φίλες, βέβαια δε βρισκόμαστε όπως τότε λόγω υποχρεώσεων. Πολλές φορές μπερδεύομαι και φωνάζω στο σκάφος “Σοφία”» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν το ήξερα παρόλο που ό,τι συνέβη ήταν όταν ήμασταν μαζί συναθλήτριες. Κι εγώ σοκαρίστηκα όταν συνειδητοποίησα ότι συνέβησαν όλα αυτά τόσο κοντά μου. Δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου. Η Σοφία θεώρησε ότι ίσως να επηρέαζε όλο αυτό την όλη μας συνεργασία. Ίσως εκείνη να μην ήταν έτοιμη. Ανακαλώ εκείνη την περίοδο και πραγματικά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Το μόνο αργότερα ήταν ότι δεν ήθελε να έχει επαφές με την Ομοσπονδία οπότε μου είπε να αναλάβω εγώ αυτό το κομμάτι».

Πηγή φωτογραφίας: instagram

Read More

And More