Αιμιλία Υψηλάντη για τον θάνατο της κόρης της: «Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από άλλους ανθρώπους»

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά Famagusta. 

«Με ήθελαν να παίξω στο “Famagusta”, δέχτηκα αμέσως γιατί στην Κύπρο είχα πάει πάρα πολλές φορές. Σημάδεψε τη ζωή των ανθρώπων της γενιάς μου ο φάκελος της Κύπρου. Γνώρισα τον Μακάριο. Ήταν ευγενικός και κοινωνικός άνθρωπος, μας έδινε μία φωτογραφία με την κόκκινη υπογραφή του», είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η πιο δύσκολη σκηνή στο “Famagusta”, δεν ήρθε ακόμη. Είναι η ώρα που ο ρόλος μου θα βρεθεί σε μία ώρα κρίσης, απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Περίμενα την αποδοχή του “Famagusta”, όταν βλέπεις τις αφηγήσεις, είναι σοκαριστικό για τον θεατή», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη

Για την σχέση της με την εγγονή της αποκάλυψε: «Οι σχέσεις μου με την εγγονή μου είναι αγαπησιάρικες, άλλα δύσκολες το χάσμα ανάμεσα στις γενιές είναι τεράστιο. Η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να είσαι ολομόναχο παιδί.

Για την απώλεια της κόρης της: «Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της. Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από άλλους ανθρώπους, αν και το δικό μου ήταν αφύσικο γεγονός. Έχασα έναν νεότερο άνθρωπο», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164