Αιμιλία Υψηλάντη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της κόρης της – «Προσπαθείς να παρηγορηθείς με διάφορους τρόπους»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη την Τετάρτη 17/5.

Η σπουδαία ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της, αλλά και για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Όταν κάποιος έχει φύγει από την ζωή δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό το πρόσωπο, αφού δεν μπορεί να τα εγκρίνει. Για να μιλήσει κάποιος για μια τόσο προσωπική σχέση, πρέπει να το εγκρίνει ο άλλος και αν συμφωνούν, κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Και συνέχισε: «Η έκθεση στην τηλεόραση έχει και καλά και κακά. Μπορείς από την μια αν πεις προβλήματα δικά σου να βοηθήσεις κόσμο, από την άλλη όμως, θέλει προσοχή να μην προσβάλεις ανθρώπους, να μην πεις πράγματα στα οποία θα πρέπει να συναινεί και ο άλλος. Όταν έχεις επιλέξει να κάνεις αυτή την δουλειά δεν σου επιτρέπεται να συμπεριφερθείς δημόσια έτσι».

Αναφορικά με την πρόσφατη απώλεια της κόρη της, Μαρίνας Υψηλάντη, η Αιμιλία Υψηλάντη εξομολογήθηκε: «Για τον άνθρωπο που μένει πίσω τα πράγματα είναι πολύ κουραστικά. Πιέζεις τον εαυτό σου για να αντεπεξέλθεις στην δουλειά μετά από αυτό. Από την άλλη πλευρά θα πω ότι με τους νεκρούς μιλάμε συχνά.

Προσπαθείς να παρηγορηθείς με διάφορους τρόπους, αλλά είναι και στιγμές που αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Όταν πάω να βουλιάξω, πιάνομαι από την δουλειά μου. Η εγγονή μου είναι ένα δώρο που μου έδωσε η κόρη μου, είναι πολύ σημαντική για εμένα. Όταν συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός, το θετικό είναι ότι επανεκτιμάς τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164