Αιμιλία Υψηλάντη σε Κώστα Τσουρό: «Να μην πούμε παραπάνω γι’ αυτό» – Η ενόχληση στην ερώτηση για την εγγονή της

Η Αιμιλία Υψηλάντη βρέθηκε καλεσμένη στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για την πορεία της στην υποκριτική, πέρασε και σε προσωπικές εξομολογήσεις, καθώς σύντομα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της κόρης της. 

«Προφανώς τα πράγματα αλλάξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως αν θέλουμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έφυγαν, το πιστεύω ακράδαντα, πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια να τιμήσουμε τη ζωή. Βασικά τη ζωή ακόμα και τη δική μας, η οποία μπορεί να είναι πολύτιμη σαν έννοια ζωής αυτή καθ’ αυτή αλλά και για κάποιους ανθρώπους που είναι γύρω μας. Οφείλεις λοιπόν, τιμώντας τους ανθρώπους που έχουν φύγει, να μπορέσεις να κρατηθείς», είπε σχετική με τον θάνατο της κόρης της.

Αμέσως μετά ο Κώστας Τσουρός ρώτησε την Αιμιλία Υψηλάντη εάν υπάρχουν στιγμές που στο πρόσωπο της εγγονής της βλέπει την κόρη της. Μια ερώτηση την οποία η ηθοποιός θέλησε να αποφύγει να απαντήσει δημόσια.

«Ναι, αλλά να μην πούμε παραπάνω γι’ αυτό», αντέδρασε αρχικά, με τον Κώστα Τσουρό να επισημαίνει ότι σέβεται την στάση της.

«Δεν είναι σωστό να βάλω την εγγόνα μου στη θέση του παιδιού μου, παρόλο που καμιά φορά μπορεί να γίνεται αυτό άθελα μου. Μια υπερπροστατευτικότητα θα έλεγα. Φυσικό είναι γιατί δεν έχω και κανέναν άλλον, σε ένα σημείο, δηλαδή καταλαβαίνω σαν άνθρωπος ότι και λάθος να κάνω ανθρώπινο είναι και οι άνθρωποι είναι για να κάνουν λάθη», πρόσθεσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Read More

And More