Αιμίλιος Χειλάκης: «Δηλώνω εραστής και όχι σύζυγος της τηλεόρασης»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στην Δήμητρα Καλφούντζου για την κοινή του με την Αθηνά Μαξίμου αλλά και τις επιτυχίες του πάνω στην υποκριτική.

«Η λέξη σύντροφος είναι πολιτική γιατί είσαι με τον άνθρωπο που ζεις και τρώτε από το ίδιο πιάτο. Πιστεύω στη συντροφικότητα. Με τον σύντροφό μας είμαστε συνεργάτες σε ένα πολύ ωραίο έργο που λέγεται ζωή. Με την Αθηνά συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε στη συνέχεια για τα επαγγελματικά του: «Τον χειμώνα θα είμαι στην Κρήτη για 2,5 μήνες για να γυρίσω την ταινία “Καπετάν Μιχάλης” του Καζαντζάκη. Λέω πολλές φορές “μη με ρωτάτε γιατί έκανα αυτήν τη δουλειά, ρωτήστε με γιατί την κάνω ακόμα”. Έχω πει όχι σε συνεργασίες και όταν ήμουν πιο μικρός και δεν είχα λεφτά. Μπορούσα να επιβιώνω και με λίγα».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης για τη σχέση του με την τηλεόραση δήλωσε: «Είμαι εραστής και όχι σύζυγος της τηλεόρασης. Όταν θα υπάρξει κάτι όπως ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες ευχαρίστως να το κάνω».

Φωτογραφία: NDP

Read More

And More