Αιμίλιος Χειλάκης: «Εδώ και 30 χρόνια κάνω διαφημίσεις λόγω της φωνής μου»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, με αφορμή την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη «Καπετάν Μιχάλης».

Αναφερόμενος στην ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε πως η φωνή αλλάζει αλλά είναι ένας μυς και πρέπει να τον προσέχουμε.

«Στα 17 κατάλαβα τη φωνή μου. Εκεί το κατάλαβα και μου δόθηκαν ευκαιρίες λόγω της φωνής μου. Εδώ και 30 χρόνια κάνω διαφημίσεις λόγω της φωνής μου. Κάνω τρεις διαφορετικές φωνές αναλογικά με τη διαφήμιση. Στη προσπάθεια μας να είμαστε ρεαλιστικοί μιμούμαστε αυτό που έχουμε δει. Δεν είναι λάθος αλλά θέλει τεχνική. Εγώ προσπαθώ να βάζω μέταλλο και το λέω και στους συναδέλφους του. Όλα έχουν τεχνική».

 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε κωμωδία στην παράσταση «Μη σου τύχει» στο θέατρο Αθηνών.

«Κωμωδία, όπως κάνω τώρα στο θέατρο, δεν έχω ξανακάνει. Το τραγικό εάν το δεις αλλιώς είναι κωμικό. Η εικόνα αυτή για εμένα είναι η παιδικότητά μου, γυρίζω εκεί. Αλλά πιστεύω πως μας δίνει την εντύπωση πως είμαστε σημαντικοί όταν ασχολούμαστε με άλλες δεκαετίες. Ο ρόλος μου είναι το ορόσημο του ηλιθίου αλλά έχει μια γλύκα και προσπαθεί και εκείνος να ζήσει έναν έρωτα, όπως όλοι».

Read More

And More