Αιμίλιος Χειλάκης: «Είχαμε μιλήσει μέχρι και για παράνομη υιοθεσία – Ήταν σα να μιλούσαμε για αμάξι»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης φιλοξενήθηκε στον καναπέ του Dot. το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη. Μεταξύ άλλων, ο «Ακύλας» από τις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας παιδιού και τις δυσκολίες που συνάντησαν με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου.

«Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Και συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει. Σε μία στιγμή που ψάχνεσαι, ακούς τα πάντα. Μαθαίνεις και από τους άλλους δρόμους. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο φωτεινοί δρόμοι, υπάρχουν και οι σκοτεινοί» ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Διαλέξαμε να μην το κάνουμε. Οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν ξαφνικά σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε από το να μπούμε σε φάσεις υπαρξιακών προβλημάτων, να πούμε “να εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε;”. Εγώ παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά» κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης, μιλώντας στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη.

Read More

And More