Άκης Παυλόπουλος: Τέσσερις ώρες εγκλωβισμένος λόγω της κακοκαιρίας – «Είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα»

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» σφυροκοπάει όλη την Ελλάδα, με πολλά προβλήματα να σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οδηγοί εγκλωβισμένοι λόγω του χιονιά δε μπορούν να φτάσουν στα σπίτια τους, με τις ουρές στους δρόμους της Αττικής να είναι τεράστιες.

Ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος βρίσκεται τέσσερις ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό μαζί με εκατοντάδες άλλους οδηγούς.

«Δεν προχωράει, δε μπορούμε να προχωρήσουμε. Προχωράμε μέτρο-μέτρο και σταματάμε. Υπάρχει μία φωτεινή επιγραφή που λέει ότι μπροστά μας -δεν ξέρω σε ποιο σημείο- γίνεται ρίψη άλατος. Την τελευταία 1,5 ώρα έχω διανύσει μία απόσταση 200-300-500 μέτρων. Θα σου πω ειλικρινά, αν κάποιος εξ’ ημών νιώσει δυσφορία δεν έχει τι να κάνει. Είναι 100άδες οδηγοί, ΙΧ, βαρέα οχήματα γύρω μου. Είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα. Όπου κι αν πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω και να τους πω “βοηθήστε μας πριν πέσει το σκοτάδι”, δεν έχουν να μας δώσουν μία συγκεκριμένη απάντηση» είπε ο Άκης Παυλόπουλος, φανερά αγανακτισμένος.

«Ειλικρινά εδώ φτάνουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους δρόμους της Ελλάδας. Αν αυτός δεν είναι ο ασφαλέστερος να περάσει κανείς, τότε ποιος είναι;» συνέχισε ο Άκης Παυλόπουλος.

Δες το βίντεο από το Open:

Read More

And More